Scroll down

Vraag direct fotograaf offertes aan

Bent u opzoek naar een fotograaf? Vraag vandaag snel fotograaf offertes aan! Vul uw gegevens en daarna ontvangt u zo spoedig mogelijk meerde offertes van fotografen uit uw buurt.

  • Offertes van diverse fotografen
  • Fotografen door heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend
  • Betaal altijd de beste prijs

Snel fotograaf offertes aanvragen?

Vul het formulier aan de linkerkant (scroll ⇣) in!

Babyfotografie

Bij babyfotografie staat het pasgeboren kindje natuurlijk centraal. Deze vorm van fotografie wordt ook wel newborn fotografie genoemd. De eerste momenten met je baby wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Niets is mooier dan deze herinnering steeds opnieuw leven in te blazen door prachtige foto’s van die allereerste weken te bekijken. Fotografen die zich hebben toegelegd op de babyfotografie weten precies wat er nodig is om de baby op de mooiste manier neer te zetten. Bij newborn fotografie gaat het in de meeste gevallen om baby’s die niet ouder dan twee weken zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de baby’s zich dan in de meeste gevallen nog opkrullen in de foetuspositie, wat erg mooi is voor de foto’s.

Babyfotograaf

Een babyfotograaf heeft alles in de studio om een prachtige fotoreportage te maken van jouw pasgeboren baby. Hierbij valt natuurlijk te denken aan diverse decors, kussentjes, knuffeltjes en dekentjes, maar ook de wat minder gebruikte extra voorwerpen kunnen juist die elementen zijn die jouw newborn reportage uniek maken. De babyfotograaf kan goed gebruik maken van het feit dat de baby in de eerste veertien dagen van zijn of haar leven nog erg diep slaapt. Niets is mooier dan een baby in rust. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om het voor de baby ook zo comfortabel en prettig mogelijk te maken als deze wakker is. Het is niet de bedoeling dat het een stressvolle situatie voor ouders en kind is. Hier houdt een babyfotograaf uiteraard rekening mee.

Ruim de tijd

Babyfotografie is een vak apart, vooral omdat baby’s nog niet kunnen luisteren naar aanwijzingen van de fotograaf. Juist dit levert ook een voordeel op, want de baby wordt op de meest pure wijze in beeld gebracht. Natuurlijk is er bij babyfotografie de mogelijkheid om zowel een reportage te laten maken van de baby alleen als een reportage van de baby met de ouder(s). Een babyfotograaf kan de reportage in zijn of haar studio maken, maar in de meeste gevallen is het ook mogelijk om de reportage bij jou thuis of op locatie te maken. In de tijd wordt goed rekening gehouden