Scroll down

Vraag direct fotograaf offertes aan

Bent u opzoek naar een fotograaf? Vraag vandaag snel fotograaf offertes aan! Vul uw gegevens en daarna ontvangt u zo spoedig mogelijk meerde offertes van fotografen uit uw buurt.

  • Offertes van diverse fotografen
  • Fotografen door heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend
  • Betaal altijd de beste prijs

Snel fotograaf offertes aanvragen?

Vul het formulier aan de linkerkant (scroll ⇣) in!

Bruidsfotografie & trouwfotografie

Bruidsfotografie en trouwfotografie behoren tot de leukste vormen van fotografie. De fotograaf heeft immers altijd vrolijke en mooi geklede mensen voor de lens die de dag van hun leven meemaken. Een specialiteit in bruidsfotografie en trouwfotografie is dan ook een prachtig beroep. Het doel is om beelden vast te leggen op unieke wijze, waarbij een collectie wordt gemaakt van vele beeldmomenten op één dag. Het bruidspaar kan ervoor kiezen een collectie foto’s te laten maken gedurende de hele dag, waarbij de fotograaf de hele dag aanwezig is. Het is ook mogelijk om een enkele trouwreportage te laten maken op een bepaalde locatie. In dit geval is de fotograaf doorgaans één tot twee uur aanwezig, vooraf aan het voltrekken van het huwelijk.

Bruidsfotograaf & trouwfotograaf

Zowel de bruidsfotograaf als de trouwfotograaf heeft zich gespecialiseerd in het maken van foto’s die een prachtige herinnering omarmen. De fotograaf maakt de liefde tussen bruid en bruidegom mee en probeert hier zo goed mogelijk op in te spelen, op een manier die bij het bruidspaar past. Onvergetelijke momenten kunnen op beeld worden vastgelegd door de liefde tussen het bruidspaar te combineren met prachtige kleding, mooie locaties, indrukwekkende ruimten, entourage en betekenisvolle voorwerpen.

Spontaniteit in beeld

Verreweg de meeste bruidsfoto’s en trouwfoto’s worden gemaakt op een moment dat het bruidspaar speciaal voor de foto poseert. De bruidsfotograaf, of trouwfotograaf, kan het plaatje precies zo maken zoals het het mooist in beeld komt, bijvoorbeeld door aanwijzingen te geven over de houding, de uitdrukking of de handeling. Echter, de meeste fotografen met een specialisatie in trouwfotografie verstaan hun vak goed en maken tussendoor de ‘stiekeme’ foto’s. Vaak zijn dit foto’s die gemaakt worden op momenten dat er iets kleins mis gaat of dat een leuke gebeurtenis het bruidspaar breed laat lachen. Deze spontane foto’s tonen de meeste emotie en vormen later vaak de belangrijkste foto’s, vooral omdat deze zo puur zijn en de herinneringen op de meest natuurlijke wijze doen herleven.