Scroll down

Vraag direct fotograaf offertes aan

Bent u opzoek naar een fotograaf? Vraag vandaag snel fotograaf offertes aan! Vul uw gegevens en daarna ontvangt u zo spoedig mogelijk meerde offertes van fotografen uit uw buurt.

  • Offertes van diverse fotografen
  • Fotografen door heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend
  • Betaal altijd de beste prijs

Snel fotograaf offertes aanvragen?

Vul het formulier aan de linkerkant (scroll ⇣) in!

Welke camera neem jij mee op vakantie?

Bij het inpakken van de vakantiekoffers komt bij menig amateurfotograaf of filmer ook meteen de vraag ‘welke camera neem ik mee?’ naar boven. Natuurlijk is dat een keuze die ieder prima voor zich kan maken, maar het is wel goed om de opties goed tegen elkaar af te wegen.

Keuzes!

Houd je van fotograferen of filmen? Dan is de kans erg klein dat je maar 1 camera in huis hebt om uit te kiezen. Veel mensen hebben zowel een ‘zwaar’ model in huis voor het stevige werk, als ook een compact camera voor al die momentjes tussendoor. Misschien heb je wel onlangs een nieuwe camera gekocht, en bewaar je de oude nog voor de momenten dat je liever niet met je dure, nieuwe apparatuur op stap gaat. Misschien heb je ook wel camera’s voor verschillende gelegenheden.

Naast camera’s heeft een beetje fotograaf of filmer ook nog de nodige accessoires in huis. Verschillende lenzen, uiteraard, voor verschillende momenten en soorten fotografie. Belichting, een statief… En dan hebben we het alleen nog maar over de reguliere camera’s. Ben je ook actief vanuit de lucht, dan heb je ook één of meerdere drones in huis. Hoe maak je nu de keuze welke apparatuur je meeneemt op vakantie?

Snelle plaatjes of uitgebreid aan de slag

Om de keuze te maken tussen alle camera’s, zal je eerst moeten bedenken wat voor soort foto’s of filmpjes je in je vakantie wilt gaan maken. Ga je naar een fijn resort voor wat zon, zee en strand en ben je niet van plan om erop uit te trekken voor wat bijzondere beelden? Dan heb je waarschijnlijk aan een compact camera wel voldoende, die volstaat prima bij simpele vakantiekiekjes.

Ga je naar een omgeving waar je graag op stap gaat om mooie opnames te maken? En ben je kritisch op je werk? Dan neem je een wat betere camera mee, waarmee je mooiere beelden kunt bereiken. Het liefst neem je in dat geval natuurlijk ook verschillende lenzen en misschien zelfs wel belichting mee. Kijk wel goed en kritisch naar de noodzaak hiervan én naar de hoeveelheid ruimte die je voor je camera en toebehoren wilt reserveren in je bagage.

Ook drones gaan steeds vaker mee op vakantie, het is tenslotte maar wat leuk om je vakantiebestemming vanuit de lucht vast te leggen. Heb je een kleine, lichte drone dan neem je hem ook gemakkelijk mee in je bagage. Let wel op: de regelgeving over het gebruik van drones verschilt behoorlijk per land. Verdiep je daar even in voor je besluit met drones aan de slag te gaan in het buitenland, om problemen te voorkomen.